LV International Kft. | 1092 Budapest, Kinizsi u. 25.
+36 70 415 9966 | H – P: 09:00 – 18:00, Sz: 10:00-15:00 
WebSportÁruház
Blenderbottle
 
 
Szivárgásmentes, bővíthető, és hihetetlenül erős BlenderBottle® ProStak ™ megadja neked amire szükséged van, amikor szükséged van rá. A Twist n 'Lock technológia nagyszerű tárolási lehetőségeket biztosít neked. Tarts külön a porod, és tartsd külön a vitminjaidat, illeszd rá a shakeredre vagy vedd le arról, ahogy neked tetszik. A szabadalmaztatott BlenderBall habverővel csómómentesre tudod rázni fehérjeporodat, a joghurtot vagy akár a zablisztet, és mogyoróvajat
 
 
 
 
BlenderBottle Pro Stak
 
Szivárgásmentes, bővíthető, és hihetetlenül erős BlenderBottle® ProStak ™ megadja neked amire szükséged van, amikor szükséged van rá. A Twist n 'Lock technológia nagyszerű tárolási lehetőségeket biztosít neked. Tarts külön a porod, és tartsd külön a vitminjaidat, illeszd rá a shakeredre vagy vedd le arról, ahogy neked tetszik. A szabadalmaztatott BlenderBall habverővel csómómentesre tudod rázni fehérjeporodat, a joghurtot vagy akár a zablisztet, és mogyoróvajat.
 
 
 

 
 
BlenderBottle Sportmixer
 
A BlenderBottle® újrafogalmazta a Shaker/Kulacs fogalmát. A Sportmixer kulacs BPA mentes műanyagból készült, amely szuper tartósságot és tisztaságot bizotosít. Kíváló "szag-ellenálló" technológiájának köszönhetően, az aznapi italodon nem a tegnapi fehérje shaked szagát fogod érezni! Kiváló zárhatóságának köszönhetően, nem kell attól félned, hogy kifolyik a táskádba. A Sportmixeren található tapadós gripnek köszönhetően stabilan tudod a kezedben tartni a shakedet. A szabadalmaztatott BlenderBall habverővel csómómentesre tudod rázni fehérjeporodat, a joghurtot vagy akár a zablisztet, és mogyoróvajat.
 
BlenderBottle Classic
 
A BlenderBottle 2004-ben forradalmasította a shaker gyártást: Szivárgásmentes zárás, ikonikus dizájn, szabadalmaztatott BlenderBall habverő! Most évekkel később még mindig a legnagyobb számban eladott típus a piacon. Hogy miért? Mert működik!
 
 
 
Készítette: