LV International Kft. | 1092 Budapest, Kinizsi u. 25.
+36 70 415 9966 | H – P: 09:00 – 18:00, Sz: 10:00-15:00 
WebSportÁruház
Márkák
 

MÁRKÁINK:


 
ERIMA
 
Minden ember, aki aktív a sportban tudja, mennyire jó érzés egy csapat tagjának lenni. Az ERIMA a „get together and win”,” együtt a győzelemért” szlogenjét szem előtt tartva 1900 óta elkötelezett arra, hogy csúcskategóriás sportfelszereléseket gyártson. A prémium minőséggel, innovatív technológiával és a modern dizájnnal a legmagasabb követelmények teljesülnek.
ERIMA termékeket megújult webáruházunkban vásárolhat:

 

 
SELECT
 
Amikor a SELECT márkát említjük, a sportszerpiac egy új dimenziójáról beszélünk. A Select Sport egy dán vállalat, amely csapatsportokhoz csúcsminőségű labdákat gyárt . A labdák Pakisztánban készülnek, egytől-egyig kézzel varrva, a lehető legjobb minőségű anyagok felhasználásával. Labdáink széles körben elismertek a világ minden részén, mint a piac egyik legjobb minőségű labdája. A Select 2 millió labdát ad el évente 30 különböző országban!

 
 
A Salming Sports egy teremsportokra és futásra specializált svéd vállalat, amelynek négy fő dimenziója a Kézilabda, a Squash, a Floorball és a Futás. A Salming a sportolók márkája, amely folyamatosan új dimenziókat, új keresleteket, új igényeket keres. A régi berögződéseket gyakran felül kell vizsgálni, és a Salming nem fél, hogy megszegjen egy szabályt, vagy akár kettőt is, ha szükséges. A jók mindig lehetnek egy kicsit jobbak. Te mindig edzhetsz egy kicsit keményebben. Ám gyakran múlnak a dolgok felszerelésen, amit használsz, és ez az amire a Salming törkeszik, hogy mindig, hogy a lehető legmagasabb szintre fejlessze felszereléseit. Játszol velünk, vagy vállalod a kockázatot?
 
Neked szemed van a játékhoz; mi rálátunk a részletekre. Ez egy győztes kombináció, amely tökéletesen vizsgázik újra és újra azóta mióta a Salming 10 éve belépett a sportszerpiacra.
 
Salming termékeket megújult webáruházunkban vásárolhat:
 

 
Asics
 
Az ASICS egy japán óriásvállalat, amely a világ egyik legjobb terem-, és futó cipőit gyártja 1949 óta. Az ASICS márka neve egy latin mondásból ered „Anima Sana In Corpore Sano”, magyarul ép testben ép lélek. Az ASICS sportcipői olyan egyedülálló technológiákkal vannak ellátva, amelyek maximális kényelemet, biztonságot és stabilitást biztosítják.
Asics termékeket megújult webáruházunkban vásárolhat:

 
Mizuno Wave Technológia
 
Egyedülálló technológia, amely egysíti a sportcipők két legfontosabb elemét: a kényelmet, és a stabilitást. A Mizuno létrehozta a Wave technológiát, amely minden futótípusnak nagyszerű kínálatot ajánl. A futás megterheli a szervezetet. Az egyedülálló MizunoWave technológiá segíti az egység kialakítását a kényelem és a stabilitás között, összeolvasztja azon elemeket, amire a testednek szüksége van mozgás közben. Így kellemes és élvezetes mozgást biztosít.
Mizuno termékeket megújult webáruházunkban vásárolhat, közvetelen az importőrtől:

 
 
A SpiderTech a világ első számú előre szabdalt terápiás szalagja, amelyet bárhová felrakhatsz, ahol
izomzatodnak támogatásra van szüksége.Térj vissza gyorsabban, mint gondolnád a rugalmas, latexmentes, előre szabdalt pamut kineziológiaitapaszok segítségével - A SpiderTechel! Egészségügyi szakemberek, olimpikonok, profi sportolók általhasznált, és bevált termék, melyet a "a hétvégék harcosainak" is ajánlunk. Az SpiderTech tapaszait nagyonkönnyű használni,- hiszen előre vannak vágva-, kémiai anyagoktól mentes, fokozza a teljesítményt, vízálló,és 5 napig fent marad a bőrön.
 
 

 
 
A Mueller Sport a világ egyik legjobb sportgyógyászati kiegészítőit gyártó amerikai vállat. Cégünk célja az, hogy a Mueller Sport termékeivel az összes sportág játékosainak, orvosi stábjának, és gyúróinak olyan segédeszközöket kínáljon, amelyek a biztonságos és fájdalommentes sportolásban segítik a játékosokat.

 
 
Az amerikai SKLZ olyan innovatív sporteszközöket gyárt, amelyek megfelelő használatával a sportolók életkortól függetlenül képesek teljesítményüket és képességeiket a maximális szintre fejleszteni.
A cég amellett, hogy professzionális termékeket gyárt, minden egyes modelljét olyan videó anyagokkal látja el, amelyekben szakemberek mutatják be az adott termék megfelelő használatát a lehető legmagasabb hatásfok elérése érdekében. Cégünk elkötelezett, hogy az edzőknek és a sportolóknak minden olyan segítséget megadjon, amely az SKLZ termékeiben rejlő lehetőségek maximális kihasználását eredményezi.”
SKLZ termékeket megújult webáruházunkban vásárolhat:


 
Cégünk 2013-tól tornatermi és futball pálya felszerelések, eszközök és kiegészítők forgalmazásával is foglalkozik.A termék skálánkon megtalálható az eredményjelző,  speciális (PVC, PU és parketta) talajboritás, elválasztó függönyök, fitness felszerelések, kül és beltéri ülések, kosárlabda palánk, kapu és védőhálók, bordásfal, ülőpad, öltözőpad, medicin labdák, bóják, bosu, dynair párna, erősítő gumi, fitt ball, gátak, gumilabdák, aluminium,- és fa kapuk, koordinciós, léltra, súlyok, hálók, ugrálókötél, billenőtalp stb.

 
 
Cégünk kizárólagos forgalmazója lett Magyarországon a Trimona vaxok gyártójának. A vaxok mellett, lemosók, krémek, sprayk, különböző vax-folyadékok és padlótisztítók is találhatók a kínálatban.

 
 
A SportCourt professzionális padló borítást gyárt kül-,és beltéri sportpályákhoz. A mi kültéri pályánk úgy lett létrehozva, hogy kibírja a legmostohább időjárási körülményeket, a trópusi és sivatagi környezettől egészen azokig, amik egész télen le vannak fagyasztva a korcsolyázók kedvéért, és mindezek hátterében a 10 éves tapasztalattal rendelkező Sport Court áll.

 
 
Szivárgásmentes, bővíthető, és hihetetlenül erős BlenderBottle® ProStak ™ megadja neked amire szükséged van, amikor szükséged van rá. A Twist n 'Lock technológia nagyszerű tárolási lehetőségeket biztosít neked. Tarts külön a porod, és tartsd külön a vitminjaidat, illeszd rá a shakeredre vagy vedd le arról, ahogy neked tetszik. A szabadalmaztatott BlenderBall habverővel csómómentesre tudod rázni fehérjeporodat, a joghurtot vagy akár a zablisztet, és mogyoróvajat.


 
Herculan büszke széles választékára, amelyek közül nagyon sok alkalmazhatók a sportban. A 
Herculan sport felületek egyszerűen installálhatók és ellenállnak az elhasználódásnak. Ezek a 
felületeket úgy tervezték, hogy a sportolók változatlan teljesítményt nyújthassanak, miközben a 
sporpadló kompromisszumok nélkül a sportolók biztonságára törekszik.

 
 
 
Magaslati környezetet szimuláló edzőmaszk!
 
Phantom Training Mask egy olyan edzéseszköz, amely segít átalakítani az izmaidat légző izmokká, legyen az bármilyen sportág. A megfelelő légzési folyamat elengedhetetlen a fizikai aktivitások során, mégis sokan kevés figyelmet fordítanak rá. Ezt most a Phantom Training Maszkkal megváltoztathatja. A maszk korlátozza az oxigén beáramlását, ezért a nehezebben telik meg a tüdő, így erősíti a légző izmokat és növeli a teljesítményt, ha maszk nélkül edzünk, vagy éppen versenyzünk
 
 
 
 
Készítette: