LV International Kft. | 1092 Budapest, Kinizsi u. 25.
+36 70 415 9966 | H – P: 09:00 – 18:00, Sz: 10:00-15:00 
WebSportÁruház
Márkák
 

MÁRKÁINK:

 
 
A Szerződések, az ügynökök, és a billió dolláros stadionok előtt....
...ott volt a hummel. 1923 alapították a céget, a hummel egy dán cipő és sportruházati cég foci és kizilabda gyökerekkel. A hummel az egyik legrégebbi, legelhivatottabb csapatsport márka. Ikonikus megjelenése mindig azt jelzi, hogy szeretnék egy kicsit másképp csinálni a dolgokat, mindig egy kis csavarral. Értékek, melyek a világ minden táján jelen lévő hummel szponzorációk bizonyítanak.
 

 
ERIMA
 
Minden ember, aki aktív a sportban tudja, mennyire jó érzés egy csapat tagjának lenni. Az ERIMA a „get together and win”,” együtt a győzelemért” szlogenjét szem előtt tartva 1900 óta elkötelezett arra, hogy csúcskategóriás sportfelszereléseket gyártson. A prémium minőséggel, innovatív technológiával és a modern dizájnnal a legmagasabb követelmények teljesülnek.
ERIMA termékeket megújult webáruházunkban vásárolhat:

 

 
SELECT
 
Amikor a SELECT márkát említjük, a sportszerpiac egy új dimenziójáról beszélünk. A Select Sport egy dán vállalat, amely csapatsportokhoz csúcsminőségű labdákat gyárt . A labdák Pakisztánban készülnek, egytől-egyig kézzel varrva, a lehető legjobb minőségű anyagok felhasználásával. Labdáink széles körben elismertek a világ minden részén, mint a piac egyik legjobb minőségű labdája. A Select 2 millió labdát ad el évente 30 különböző országban!

 
 
A Salming Sports egy teremsportokra és futásra specializált svéd vállalat, amelynek négy fő dimenziója a Kézilabda, a Squash, a Floorball és a Futás. A Salming a sportolók márkája, amely folyamatosan új dimenziókat, új keresleteket, új igényeket keres. A régi berögződéseket gyakran felül kell vizsgálni, és a Salming nem fél, hogy megszegjen egy szabályt, vagy akár kettőt is, ha szükséges. A jók mindig lehetnek egy kicsit jobbak. Te mindig edzhetsz egy kicsit keményebben. Ám gyakran múlnak a dolgok felszerelésen, amit használsz, és ez az amire a Salming törkeszik, hogy mindig, hogy a lehető legmagasabb szintre fejlessze felszereléseit. Játszol velünk, vagy vállalod a kockázatot?
 
Neked szemed van a játékhoz; mi rálátunk a részletekre. Ez egy győztes kombináció, amely tökéletesen vizsgázik újra és újra azóta mióta a Salming 10 éve belépett a sportszerpiacra.
 
Salming termékeket megújult webáruházunkban vásárolhat:
 

 
Asics
 
Az ASICS egy japán óriásvállalat, amely a világ egyik legjobb terem-, és futó cipőit gyártja 1949 óta. Az ASICS márka neve egy latin mondásból ered „Anima Sana In Corpore Sano”, magyarul ép testben ép lélek. Az ASICS sportcipői olyan egyedülálló technológiákkal vannak ellátva, amelyek maximális kényelemet, biztonságot és stabilitást biztosítják.
Asics termékeket megújult webáruházunkban vásárolhat:

 
Mizuno Wave Technológia
 
Egyedülálló technológia, amely egysíti a sportcipők két legfontosabb elemét: a kényelmet, és a stabilitást. A Mizuno létrehozta a Wave technológiát, amely minden futótípusnak nagyszerű kínálatot ajánl. A futás megterheli a szervezetet. Az egyedülálló MizunoWave technológiá segíti az egység kialakítását a kényelem és a stabilitás között, összeolvasztja azon elemeket, amire a testednek szüksége van mozgás közben. Így kellemes és élvezetes mozgást biztosít.
Mizuno termékeket megújult webáruházunkban vásárolhat, közvetelen az importőrtől:
 

 
 
Az amerikai SKLZ olyan innovatív sporteszközöket gyárt, amelyek megfelelő használatával a sportolók életkortól függetlenül képesek teljesítményüket és képességeiket a maximális szintre fejleszteni.
A cég amellett, hogy professzionális termékeket gyárt, minden egyes modelljét olyan videó anyagokkal látja el, amelyekben szakemberek mutatják be az adott termék megfelelő használatát a lehető legmagasabb hatásfok elérése érdekében. Cégünk elkötelezett, hogy az edzőknek és a sportolóknak minden olyan segítséget megadjon, amely az SKLZ termékeiben rejlő lehetőségek maximális kihasználását eredményezi.”
SKLZ termékeket megújult webáruházunkban vásárolhat:
 

 
 
Cégünk kizárólagos forgalmazója lett Magyarországon a Trimona vaxok gyártójának. A vaxok mellett, lemosók, krémek, sprayk, különböző vax-folyadékok és padlótisztítók is találhatók a kínálatban.

 
 
A SportCourt professzionális padló borítást gyárt kül-,és beltéri sportpályákhoz. A mi kültéri pályánk úgy lett létrehozva, hogy kibírja a legmostohább időjárási körülményeket, a trópusi és sivatagi környezettől egészen azokig, amik egész télen le vannak fagyasztva a korcsolyázók kedvéért, és mindezek hátterében a 10 éves tapasztalattal rendelkező Sport Court áll.

 
 
Szivárgásmentes, bővíthető, és hihetetlenül erős BlenderBottle® ProStak ™ megadja neked amire szükséged van, amikor szükséged van rá. A Twist n 'Lock technológia nagyszerű tárolási lehetőségeket biztosít neked. Tarts külön a porod, és tartsd külön a vitminjaidat, illeszd rá a shakeredre vagy vedd le arról, ahogy neked tetszik. A szabadalmaztatott BlenderBall habverővel csómómentesre tudod rázni fehérjeporodat, a joghurtot vagy akár a zablisztet, és mogyoróvajat.

 
 
 
 

 
 
 
 
Készítette: