LV International Kft. | 1092 Budapest, Kinizsi u. 25.
+36 70 415 9966 | H – P: 09:00 – 18:00, Sz: 10:00-15:00 
WebSportÁruház
Mueller
 

A Mueller Sport a világ legjobb sportgyógyászati kiegészítőit gyártó amerikai vállat.

A cég 1961-ben, családi vállalkozásból alakult ki. Curt Mueller, a cég alapítója nagyon jól ismerte az emberi test működését sportolás közben, és ez sarkallta arra, hogy életét a sportgyógyászatnak szentelje, és olyan termékeket kreáljon, amelyek segítik a sportolókat a prevencióban, a biztonságos sportolásban, a regenerálódásban és a maximális teljesítmény elérésében.
 
Sportolók világszerte sikeresek a termékeinkkel az 1960-as évek óta. Az első termékek a Tapek és különböző kötések voltak azonban mára a sportgyógyászat nélkülözhetetlen termékeinek teljes palettája megtalálható, mint a védőfelszerelések, speciális sprayk, hideg-meleg terápiák stb.
 
 
 
 
Cégünk célja az, hogy a Mueller Sport termékeivel az összes sportág játékosainak, orvosi stábjának, és gyúróinak olyan segédeszközöket kínáljon, amelyek a biztonságos és fájdalommentes sportolásban segítik a játékosokat.
 
TERMÉKEK:
Fájdalomcsillapítók, hideg-meleg terápia, lábápolók, fogvédők, napszemüvegek, sportkiegészítők, tapek, kötések, palackok, hűtők, tisztítószerek, fertőtlenítőszerek, rugalmas borogatások, kinesio tapek, speciális sprayk, sebkezelő kötszerek, stb.
 
 
Készítette: