LV International Kft. | 1092 Budapest, Kinizsi u. 25.
+36 70 415 9966 | H – P: 09:00 – 18:00, Sz: 10:00-15:00 
WebSportÁruház
SKLZ
 
    
 
RÓLUNK:
 
Az amerikai SKLZ olyan innovatív sporteszközöket gyárt, amelyek megfelelő használatával a sportolók életkortól függetlenül képesek teljesítményüket és képességeiket a maximális szintre fejleszteni. A cég amellett, hogy professzionális termékeket gyárt, minden egyes modelljét olyan videóanyagokkal látja el, amelyekben szakemberek mutatják be az adott termék megfelelő használatát a lehető legmagasabb hatásfok elérése érdekében. Cégünk elkötelezett, hogy az edzőknek és játékosoknak minden olyan segítséget megadjon, amely az SKLZ termékeiben rejlő lehetőségek maximális kihasználását eredményezi. A SKLZ termékei nélkülözhetetlenek azoknak a csapatoknak, és játékosaiknak, akik az amerikai és nyugat-európai élsportolók edzettségi szintjét szeretnék elérni.
 
CÉLUNK:
 
 Irányítjuk, és szolgáljuk a sportolókat azon az úton, amely a saját legjobb teljesítményük eléréséhez vezet a legjobb termékekkekel, technológiákkal és tudással.
 
NÉZETÜNK: 
 
Fejleszteni a sportolót magadban!

Eddz úgy, mint egy profi! Használd a megfelelő eszközöket, kövesd a megfelelő utasításokat, építsd fel a megfelelő edzéstervet. Az SKLZ - vezető az elit sportolók képzésében, és azért jött létre, hogya legjobb edzéstapasztalatait adjaát neked.

 

SKLZ EDZÉSESZKÖZ VÁSÁRLÁS

 
SKLZ termékeket megújult webáruházunkban vásárolhat a legjobb árakon, közvetlen az importörtől:

INTEGRÁLT EDZÉSEK

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Készítette: