LV International Kft. | 1092 Budapest, Kinizsi u. 25.
+36 70 415 9966 | H – P: 09:00 – 18:00, Sz: 10:00-15:00 
WebSportÁruház
SportCourt
 
 
                                                                 
                              
 
 
Az első vállalat, amely moduláris sportpadlót fejlesztett ki kültéri sportpályályákhoz.
 
Minden sportágra megfelelően alakítható pálya

A létesítményed hordozható felülete nem azt jelenti, hogy egy színes vonalakból álló kavalkádnak kell lennie. A nemzetközileg elfogadott SportCourt rendszer engedélyezi neked, hogy minden egyes alkalommal átalakítsd a pályát amikor használod. Ugyan az a talaj használható kosárlabda pályaként az egyik héten, futsal pályaként a következőn, vagy röplabda, kézilabda vagy esetleg tollaslabda pályaként, amikor ilyen sportágaknak ad otthont a pálya. Könnyi felállítás, garantált biztonság, ISO minőségbiztosítási rendszer és a sportágnak megfelelő nemzetközi szövetségek által elfogadott.
 

A Connor Sport Court a világ legnagyobb pályaépítője. A mi képzett építőink, és partnereink több mint 100 000 pályát építettek már, mind a hét kontinensen,több mint 100 országban telepítettek mindent a parkettás kosárlabda pályáktól a beltéri pályákig, a tornatermi padlóktól a kültéri borításokig és teniszpályákig.A Connor Sport Court 100 éve gyárt kiváló minőségű, biztonságos talajokat.

 

A legbiztonságosabb pálya a Földön: Független tesztelők bizonyították, hogy a Conner Sport Court gyártja, és terjeszti a legbiztonságosabb borításokat a világon. A legjobb ütésnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, melyet a Connor Sport mérnökei tesztelnek, majd újra tesztelnek, hogy a lehető legjobb és legbiztonságosabb borítást hozzák létre a világon.

A mi pályánkat a legmagasabb szinteken használják: NBA, NCAA, USA Rüplabda,Olimpiai csapatok, Ifjúsági Olimpiáj, USA Tenisz szövetség és a többiek.

 

Gyártási tökéletesség: A Connor Sport Court az egyetlen, aki ISO-9001 és ISO-14001 minősítéssel rendelkezik Észak Amerikában 2009 óta a Connor Sport Court megkapta a „ZeroWaste” gyár minősítést, melyet független környezeti tanácsadók ítélnek meg.

 

Made in USA: A Connor Sport Court International büszke arra, hogy Amerikában gyártja le termékeit. Előállító üzemek, és irodák találhatók Chicagoban, IL Amasa, MI, és Salt Lake Cityben, ami egyben a vállalat székhelye is.

Kulcsrakész létesítmények: Connor Sport Court International tud építeni új tornatermet, felépteni egy kosárpályát, újraborítani egy teniszpályát, és még egy új sportkomplexumot is felépíteni. Rögzített áraink az egész világon elérhetők.


 

MIÉRT A SportCourt talajokat válasszák?

 
1. alacsony fenntartási költségek
2. magas minőségű atletikus felszín3. Megoldja a legtöbb nedvesség problémát
4.10 éves garancia
5.Csökkenti a térd és az izületek terhelését
6.Több vezető sportszervezet támogatja
7. Megfelelő labdapattogást biztosít
8. Minden sportra alakítható
9. nap alatt felszerelhető
 

Referenciáink:

•Olimpiai játékok
•NCAA és USA Röplabda Bajnokságok
•NBA All-Star Hétvége Jam Session
•AFC Futsal Bajnkság•
 
 

Partnereink, és fontosabb rendezvényeink:

•Nemzetközi Röplabda Szövetség(FIVB)
•Nemzetközi Tollas Szövetség(BWF)
•Hivatlos talaja a FIBA 3 on 3 Korárlabda bajnokságnak    
•Ázsiai Futsal Konföderáció (AFC)
•Nemzetközi Kézilabda szövetség(IHF)
•Nemzetközi Squash Szövetség(WSF)
 

 

Pályaépítés Videóban:

 
 
 
 
 
Készítette: